CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

CELLERS DOMENYS I SECCIÓ DE CRÈDIT, SCCL (en endavant CELLERS DOMENYS) en compliment del que disposa l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, a través de la seva pàgina web i de les presents Condicions Generals, possibilita l’accés per mitjans electrònics de forma permanent, fàcil , directa i gratuïta a la informació comprensiva de la seva identificació (dades fiscals, domicili i adreça de comunicacions), així com a les dades de client, d’accés exclusiu a aquesta, que estiguin en poder de la mateixa.

Les presents Clàusules Generals de Contractació (en endavant, “les Condicions Generals”) regeixen, juntament amb la Política de Privacitat, les Condicions d’ús i la Política de Cookies, l’accés i la utilització de la pàgina web accessible mitjançant el nom de domini https://www.botiga.domeniowines.com (en endavant, “el Lloc Web”), així com la contractació de productes a través d’aquest. El simple accés a la Web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari del Lloc Web (en endavant, “l’Usuari “) i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. En cas de no estar d’acord amb aquestes Condicions Generals, l’Usuari ha d’abandonar immediatament el lloc web sense utilitzar-lo.

El web està preparada perquè el comprador pugui utilitzar els idiomes català i castellà.

Dades identificatives

CELLERS DOMENYS I SECCIÓ DE CRÈDIT, SCCL

Nom comercial: CELLERS DOMENYS

CIF: F-43012384

Direcció: C / Prat de la Riba, 18, 43713-Sant Jaume dels Domenys

Correu electrònic: administracio@cellersdomenys.com

Direcció exercici de drets: rgpd@cellersdomenys.com

Inscrita en el Registre de Cooperatives de la Generalitat amb el número: 124

Vins, caves i olis de producció pròpia

Les Agrobotigues Domenys comercialitzen els productes que s’elaboren a les instal·lacions de la cooperativa. Entre ells destaquen els vins blancs, rosats i negres de Cellers Domenys

Les Agrobotigues també posen a disposició dels clients l’oli d’oliva verge que neix a les terres dels agricultors de Cellers Domenys. Denominació d’Origen Siurana.

Sant Jaume dels Domenys

c / Prat de la Riba, 3

977 67 77 82

Blancafort

Plaça de l’Sindicat, s / n

977 89 21 15

Rocafort de Queralt

Av. Catalunya, 35

977 89 82 50

1. Registre de l’Usuari

La utilització de la botiga on line de CELLERS DOMENYS implica la necessitat de registre de l’Usuari en el Lloc Web.

L’Usuari haurà de procedir al seu registre indicant el seu nom complet, adreça de correu electrònic i telèfon. Un cop completat el registre, s’enviarà un missatge al compte de correu designat amb un enllaç que l’Usuari haurà de seguir per confirmar que disposa d’accés a aquesta.

En tot cas, s’exigirà que l’Usuari accepti les presents Condicions Generals, així com la Política de Privadesa i la Política de Cookies.

Una vegada que l’Usuari està registrat correctament al web pot en tot moment accedir a “El meu compte”. A través de “El meu compte” l’Usuari pot modificar les seves dades personals, així com les dades relacionades amb l’enviament de comandes, comprovar si té comandes pendents de lliurament.

En l’apartat de “El meu compte” l’Usuari pot descarregar les factures de les comandes i la possibilitat de cancel·lar el compte en qualsevol moment indicant un motiu pel qual voleu cancel·lar-la.

2. Condicions d’enviament

CELLERS DOMENYS únicament envia els seus productes a ciutats peninsulars de l´Estat Espanyol. No serà possible realitzar el procés de compra a través del Lloc Web a destins diferents dels indicats. CELLERS DOMENYS no realitza enviaments de productes a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla ni insulars (Illes Balears o Canàries)

El venedor lliurarà els productes per una empresa de missatgeria, amb un temps màxim de recepció per part de client inferior a 48 hores, un cop preparada la comanda.

En dates assenyalades com Nadal, Reis o ponts especials, el lliurament el pot no estar garantida en el termini assenyalat en el paràgraf anterior, a causa de l’elevat volum de mercaderies en les empreses de transport.

Després dels períodes de vacances, l’enviament es pot demorar 24 o 48 hores a causa de l’alt volum d’enviaments pendents. A Espanya s’entén el mes d’agost com a període de vacances d’estiu.

Les despeses de transport seran a càrrec de CELLERS DOMENYS a partir de compres superiors a 30,00 euros. En compres inferiors a aquesta quantitat, l’Usuari / Client haurà de satisfer una quantitat addicional de 4,90 euros.

Quan CELLER DOMENYS realitzi lots de productes en oferta, el transport sempre anirà a càrrec de CELLER DOMENYS.

Les despeses d’enviament dalt esmentats inclouen a més del transport dels productes, el seu embalatge en caixes especialment dissenyades per a transportar ampolles, l’assegurança contra pèrdua o trencament, així com l’IVA.

El servei només està disponible per a clients particulars.

CELLERS DOMENYS no pot fer-se responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables directament a CELLERS DOMENYS, casos fortuïts o de força major.

El lliurament de les comandes es realitzarà en el domicili de lliurament designat lliurement per l’Usuari, que pot ser el propi o d’un tercer. CELLERS DOMENYS no assumirà cap responsabilitat quan el lliurament del producte no arribi a realitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l’Usuari a aquest efecte, així com en el supòsit en què el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a CELLERS DOMENYS, tal com l’absència del destinatari en l’adreça de lliurament.

En cas d’absència del destinatari i sempre que sigui possible, es deixarà nota de pas amb la informació necessària per acordar una nova entrega en el domicili del destinatari o les indicacions necessàries perquè aquest vagi a recollir el producte a un determinat lloc. En tot cas, transcorreguts 7 dies des de l’últim intent de lliurament sense que la comanda hagi pogut lliurar-se, el mateix serà retornat a origen procedint-se a resoldre el contracte.

3. Garantia i responsabilitats

Els productes alimentaris disposen en principi, d’un dret de devolució de 14 dies naturals si són adquirits a través d’internet. Aquest és el termini habitual per a qualsevol producte comprat en comerços electrònics, però, en determinats casos la devolució d’un producte alimentari no serà possible, per al que s’haurà d’acudir a l’article 103 de la Llei General de Consumidors i Usuaris, en concret, les lletres c) d) i e) contenen les excepcions més importants. Així com a la Guia de la Comissió sobre la Directiva de Consum 2011/83 UE, en la qual es basa la vigent Llei General de Consumidors i Usuaris.

Les devolucions de productes es faran sempre a través d’agències de transport.

La responsabilitat civil de CELLERS DOMENYS pels productes subministrats queda limitada a l’import d’aquests. L’usuari o consumidor renúncia a reclamar qualsevol responsabilitat a CELLERS DOMENYS per qualsevol concepte en qualsevol cas d’insatisfacció dels productes adquirits, així com possibles fallades, lentitud d’accés o errors en l’accés al web https: //www.botiga.domeniowines.com incloent-se pèrdues de dades, o un altre tipus d’informació que pogués existir a l’ordinador o xarxa de l’usuari que accedeixi a https://www.botiga.domeniowines.com

L’Usuari disposa d’un termini de 30 dies naturals des de la recepció dels productes per sol·licitar la devolució dels productes, remetent un correu electrònic a agrobotiga.santjaume@cellersdomenys.com i especificant com a assumpte “Garantia de satisfacció”. L’Usuari haurà de fer constar el número de comanda i els productes que vol retornar.

L’Usuari haurà de retornar la resta de les unitats del producte que no han estat tastades en perfecte estat (no danyades, embrutades o obertes per l’Usuari), correctament protegides i, idealment, en el seu embalatge d’origen. Després de la comprovació per part de CELLERS DOMENYS del bon estat dels productes es procedirà al reemborsament de l’import corresponent a les unitats retornades en un termini màxim de 10 dies naturals utilitzant el mateix mitjà de pagament que l’Usuari va utilitzar per a la compra inicial. Aquesta garantia no s’estén a les despeses de transport de la devolució, que aniran a càrrec de l’Usuari.

En tot cas és responsabilitat del client verificar que la mercaderia hagi estat lliurada en perfecte estat.

4. Selecció dels productes per l’Usuari

Tot Usuari registrat podrà contractar a través del Lloc Web la compra de productes.

El procés de compra a CELLERS DOMENYS es basa en una cistella virtual, a la qual l’Usuari pot afegir els productes que desitgi adquirir.

Per afegir productes a la cistella de la compra, un cop l’Usuari es troba a la pàgina de descripció del producte i seleccionades les opcions de personalització disponibles, ha de seleccionar l’opció “Afegir a cistella” facilitada.

En tot moment l’Usuari pot accedir i modificar el contingut de la cistella.

Mínims de Compra pels productes embotellats en envàs de vidre.- Bé sigui vi, cava o oli, el mínim de compra serà de tres unitats que poden ser de diferents tipus de producte, per exemple una ampolla d’oli, una de vi i una de cava.

Múltiples de compra pels productes embotellats en envàs de vidre.- Les unitats comprades sempre seran múltiples de 3, o sigui 3, 6, 9 12 i successivament, ja que els embalatges són de 3 o 6 unitats.

Mínims de Compra per a les garrafes d’oli en envàs de plàstic de 5 litres.- El mínim serà d’una garrafa.

Múltiples de compra per les garrafes d’oli en envàs de plàstic de 5 litres. Cas que l’Usuari / Client vulgui adquirir més d’una garrafa, el múltiple serà de 3 unitats, ja que els embalatges són 1 o 3 unitats.

Els preus de venda sempre seran els indicats en la web.

Cellers Domenys garanteix la qualitat de tots els seus productes, i disposa de les següents certificacions: ISO 22000 2005 que certifica el sistema de Gestió de Seguretat Alimentària i la ISO 6001: 2015 que certifica el sistema de Gestió de l’activitat de Laboratori.

5. Tramitació de la comanda

Un cop es trobin en la cistella de la compra els productes que desitgi adquirir, l’Usuari podrà iniciar la tramitació de la comanda, seleccionant l’opció “Veure cistella”, opció que mostrarà a l’Usuari el contingut de la cistella virtual, permetent la modificació dels productes seleccionats i la seva eliminació de la cistella de la compra.

L’Usuari ha d’assegurar que els productes indicats en pantalla són els que desitja adquirir i seleccionar d’entre les zones geogràfiques llistades la corresponent a l’adreça d’enviament. En aquest punt es mostra el preu total dels productes seleccionats i les despeses d’enviament generats.

Fent clic “SEGÜENT”, l’Usuari accedeix a un panell on haurà d’indicar les dades d’enviament; per prosseguir amb el procés de contractació, l’Usuari ha d’emplenar la informació de l’enviament, incloent-hi el seu nom complet, telèfon i adreça, omplint tots els camps marcats com obligatoris. En aquest apartat l’Usuari podrà incloure les informacions útils que consideri necessàries per al missatger, si bé CELLERS DOMENYS no pot garantir el seu compliment.

Si l’Usuari desitja que l’adreça de facturació sigui diferent de la d’enviament, haurà de marcar la casella “La meva adreça de facturació és diferent de la de lliurament” i omplir la informació corresponent.

En la següent fase del procés de compra, l’usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment s’indica de nou a l’Usuari l’import exacte a pagar, resultant de sumar el preu dels productes i les despeses d’enviament.

Seguint l’enllaç “REALITZAR LA COMANDA”, es conduirà a l’Usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Un cop tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l’Usuari confirmant l’operació.

El venedor rebrà comandes 365 dies a l’any.

La preparació i lliurament de comandes es realitzarà de dilluns a divendres.

6. Preu dels productes

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que se’ls adjunta. Tots els preus indicats en la descripció de producte s’expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A.).

7. Forma de pagament

S’estableix com a forma de pagament dels següents mitjans:

• Pagament amb targeta de dèbit o crèdit (VISA, MASTERCARD i AMERICAN EXPRESS) a través d’un TPV virtual.

• Pagament per Paypal.

• Per utilitzar la targeta de crèdit a través d’un TPV virtual, el comprador ha d’omplir un formulari indicant el nom del propietari de la targeta, tipus de targeta, data de caducitat de la targeta i codi de seguretat.

CELLER DOMENYS no té accés a les dades bancàries vinculats als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament.

8. Confirmació de la recepció de l’acceptació

Un cop finalitzat el procés de compra, l’usuari rebrà, a l’adreça de correu electrònic designada, la factura dels productes adquirits, la forma d’enviament seleccionada, el nombre de comanda i la data de lliurament. Així mateix, es farà arribar a l’adreça de correu electrònic facilitada per l’Usuari un enllaç permanent a les presents condicions de contractació.

9. Dret de desistiment.

El comprador disposarà en tot cas d’un termini de catorze (14) dies naturals després de la recepció del Producte per exercir el dret de desistiment sense haver de justificar raons o tenir cap sanció.

De conformitat amb l’article 102.d) de Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, i no és aplicable el subministrament de béns que puguin deteriorés o caducar amb rapidesa, de manera que no es podrà exercir el dret de desistiment sobre les ampolles que hagin estat obertes, a causa de la ràpida deterioració del contingut en aquests casos.

El comprador haurà de manifestar la seva intenció de desistir dins el termini indicat, i realitzarà la devolució del producte. L’Usuari podrà remetre un correu electrònic a l’adreça agrobotiga.santjaume@cellersdomenys.com incloent el seu nom i adreça, així com el número de la seva comanda. També podrà contactar de forma telefònica trucant al telèfon 977 677135 extensió número 4 per tal d’agilitzar el procés de devolució dels imports corresponents.

CELLERS DOMENYS reemborsarà les sumes abonades per l’Usuari sense retenció de despeses. No obstant això, el cost de la devolució del producte serà a càrrec de l’Usuari.

Rebuts els productes sobre els quals recau el desistiment i verificat el seu correcte estat, CELLERS DOMENYS tornarà a l’Usuari les sumes abonades en un termini màxim de 10 dies naturals. Els productes que no conservin el seu embalatge original poden patir una depreciació.

10. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Aquestes Condicions Generals es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació espanyola. CELLERS DOMENYS i l’Usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions Generals, als Jutjats i Tribunals corresponents a domicili de l’Usuari.

11. Nul·litat i ineficàcia de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició o a la part d’aquesta que resulti nul · la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

12. Seguretat i Confidencialitat

CELLERS DOMENYS garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients. Totes les operacions de pagament on line, en el cas que es produeixin, es realitzen a través d’un servidor segur, basat en l’estàndard SSL que protegeix les dades davant intents de violació per tercers.

CELLERS DOMENYS garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, domiciliaris, de pagament i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d’acord amb el que disposa la normativa de protecció de dades vigent en cada moment.

Totes les dades facilitades pels nostres clients a CELLERS DOMENYS seran incloses en els sistemes de tractament de la Cooperativa. En compliment del que disposa el RGPD 2016/679 (UE), vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió i oposició / revocació, adjuntant document acreditatiu de la seva identitat, dirigint la seva petició a l’adreça postal C / Prat de la Riba, 18, 43713-Sant Jaume dels Domenys o mitjançant el correu electrònic administracio@cellersdomenys.com Podrà també presentar reclamació davant l’AEPD.

Juny de 2020